HRV 160 CV pelletkachel

Vanaf € 5560
Vraag een offerte aan
Vraag informatie aan

Informatie

De HRV 160 is een compacte pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De CV pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande CV ketel, zonnepanelen of warmtepomp.

De CV pelletkachel HRV 160 is volledig instelbaar op kamer temperatuur of middels de water temperatuur van de radiatoren. En door het instellen van een weekschema kunt u de pelletkachel volledig automatisch laten werken zonder dat u er nog naar om hoeft te kijken. Kies de gewenste temperatuur voor uw woning en laat de kachel automatisch ‘s-morgens aanspringen en weer uitgaan na een bepaald tijdstip. In de tussentijd houdt de pelletkachel uw woning op de gewenste temperatuur en zal modulerend gaan werken of zelfs automatisch uitgaan als er voldoende warmte aanwezig is. Wordt het weer te koud, dan zal de pelletkachel automatisch starten.

Deze CV pelletkachel werkt net zo goed en efficiënt als de moderne gasgestookte cv ketel, echter u geniet nu ook nog eens van het vlameffect en bespaard sterk op uw stookkosten omdat het stoken met pellets vele malen goedkoper is dan stoken met aardgas.

De HRV 160 CV pelletkachel is geheel compleet en is voorzien van een pomp, overdrukbeveiliging, expansievat, temperatuurveiligheid. In combinatie met een aansluitpakket kan men deze op het bestaande CV ketel aansluiten.

Als extra beschikt de HRV 160 over een extra ventilator aan de bovenzijde, waardoor er indien gewenst extra warmte in de woonkamer komt. Hierdoor wordt het in de woonkamer sneller war

Prijs: € 5560 - optie mixventiel 55 graden € 154 
Technische gegevens:
Vermogen nominaal (min-max)5,8 – 20,5 kW
Afgifte CV systeem bij max. vermogen16,3  kW
Pelletverbruik (min-max)1,2 – 4,3 kg/h
Rendement91 %
Diameter rookgasafvoerø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheidJa, ø 50 mm
Inhoud pelletreservoir30 kg
Brandduur (min-max in uren)6,1 – 23 h
Gewicht240 kg
Maatvoering H x B x D1177x610x644 mm
RuitenreinigingssysteemNee
Houtblokkenset mogelijkheidNee

 

Verkrijgbaar in

 

pelletkachel_hrv160zwart_assortiment_vrijstaandpelletkachel_hrv160rood_assortiment_vrijstaand  pelletkachel_hrv160wit_assortiment_vrijstaand