Artel Pelletkachels
 
Pelletkachels met sfeer
 
Wilt u een houtkachel kopen welke sfeer, gemak en behaaglijke warmte combineert met kosten besparing, dan is een pelletkachel van Artel precies wat u zoekt. Artel pelletkachels bieden u de volgende voordelen:
 ■Sfeer en houtkachel warmte
 ■Milieuvriendelijk, duurzaam en puur natuur
 ■Stookkosten besparing van 40 tot 75%
 ■Italiaans elegant design met passie voor pellets
 
Sfeer en warmte
De vlammen van het houtvuur zijn zichtbaar en brengen de sfeer en comfortabele warmte van een houtkachel. Door innovatieve technieken profiteert u met een pelletkachel van het comfort, zonder dat het houtkachel gevoel verloren is gegaan.
 
Lokale verwarming
En pelletkachel met lokale verwarming wordt in de woonkamer geplaatst. De warme lucht welke uit de pelletkachels wordt geblazen verwarmd enkel de kamer waarin de kachel zich bevindt. Door het zichtbare vlammenspel heeft u de sfeer van een houtkachel.
 
Pelletkachel CV Moederhaard
Met een pelletkachel CV moederhaard verhoogt u nogmaals het comfort. De pellet CV moederhaard wordt centraal in uw woonkamer geplaatst. Hier brengt de pellet CV moederhaard de sfeer en gezelligheid van houtvuur. Door de directe straling, afkomstig van de moeder pelletkachel, is de warmte vergelijkbaar met een echte houtkachel. De rest van de opgewekte warmte wordt door uw CV radiatoren netwerk verdeelt over de vertrekken in de rest van de woning. Op deze manier heeft u dus niet alleeen de woonkamer lekker verwarmd, door de palletkachel, maar ook de rest van het huis.
 
Pelletketel CV
Een pelletketel CV wekt centraal de warmte op voor uw gehele woning. Door de geïsoleerde mantel straalt de pelletketel CV minimale warmte naar de directe omgeving. Dit maakt de pelletketel geschikt om in een garage of bijkeuken te plaatsen. De pelletkachel warmte wordt middels water door uw CV netwerk verspreidt, zoals ook gebeurt bij uw gas CV ketel. Tevens is het mogelijk om met een Pellet CV ketel, ook te voorzien in uw tapwater behoefte. Voor tapwater productie is het wel noodzakkelijk om een indirect gestookte boiler te plaatsen van minimaal 120 liter.
 
Pelletkachels prijzen
Pelletkachels prijzen zijn sterk afhankelijk van uw wensen en eisen pakket.
Artel heeft vele uiteenlopende modellen. Van eenvoudig tot design en van sfeer tot zeer efficiënt. Wilt u een pelletkachel kopen kom dan eerst naar onzel showroom en gegarandeerd dat u slaagt.

.